Проекта Лудогорец
#1 Removed user 27.11.2015 21:29
Daredevils
329 Posts

Днес Лудогорец разгроми Берое с 5-0 , впечатляваща победа .Днес беройци явно нямаха стимул да се докажат срещу шампиона от последните 4 сезона . Но не на това искам да наблегна . За пореден път мач на Лудогорец бе наблюдаван пред има няма 1000 зрители .Построената трибуна за 5 милиона лева осигурени от държавата отново бе пустееща тук там се виждаше някой заблуден зрител . Титулярния състав на Лудогорец 4-ма българи от които само 1 от академията на Лудогорец ,който изигра впечатляващите 45 минути като от резервите 2 чужденци и 1 българин Терзиев .Милиони левове инвестирани от страна на държавата във академията и за 5 години резултат е 1 юноша за 45 минути . Какво стана със обещаните 15 милиона лева от страна на Домусчиев . Какви бяха думите на Домусчиев : ако държавата ми даде 5 милионна аз ще осигуря останалите 15 милиона лева за Лудогорец Арена .Е речено сторено цяла трибуна се издигна за 5 милиона от държавата , но година по-късно и помен няма от обещанието .Наливат се милиони за школа която за 5 години е изкарала 1 младок който в най-добрия случай играе максимум 45 минути като досега всичките му натрупани минути няма и цял мач , налива се милиони в стадион с 1000 човека посещаемост , дадоха се 5 милиона лева за сектор който е празен .Това е проекта Лудогорец изкуствен като проекта Ловеч разликата е , че школата Ловеч изкара десетки милиони на Ганчев за 10 години !!!!

#2 Removed user 29.11.2015 11:56
Falcons
1014 Posts

В интерес на истината,няма какво да се изненадваме от феновете на Лудогорец.Все пак малък град нормално а и Лудогорец е все пак.(има много години да минат докато стигнат феновете в София,Пловдив,Стара Загора,Варна....) Минах преди седмица през Разград и видях базата им,евала наистина така се прави.Даже се правят и нови терени.Дали са пари от Държавата или не,поне има нещо на лице.Истината е че освен в Ловеч и Разград никаде другаде не се работи.Школата е още рано да дава играчи.В Ловеч от няколко години почнаха да вадят пари от там.
Никак не обичам Лудогорец.Много им помагат съдиите.Просто те са силните на деня.Но не бива да се отрича работата извън терена.Иначе аз бих отишъл да гледам Дан Колов Сеник от колкото Лудогорец.

#3 Removed user 12.12.2015 01:04
Sharks
444 Posts

Човек, коя академия за 5 години може да ти изкара състезател достоен за мъжките отбори изцяло. Еми за това нещо си трябват години. То не е от днес за утре. Ако след 5 години е същото положението, тогава можеш да твърдиш че има проблем.

#4 Removed user 12.12.2015 21:40
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Човек, коя академия за 5 години може да ти изкара състезател достоен за мъжките
отбори изцяло. Еми за това нещо си трябват години. То не е от днес за утре. Ако
след 5 години е същото положението, тогава можеш да твърдиш че има проблем.</blockquote>
На литекс им отне точно 7 години 2005-2012 изкара цял отбор юноши и ги продадоха за десетки милиони общо хайде след 2 год да видим колко таланти ще изкарат колко ще се наложат и колко ще бъдат продадени . Мога да се хвана на бас че няма да изкарат и 1 талант всичко е просто една перачница за пари !!!